16 juni 2009

A throw for wee Benjamin!

Bens throw Som jeg nevnte tidligere syntes Benjamins mamma at dette stoffet var litt vel busy så det gikk til nøds til forenkla jakke, – men et pledd til den lille sjarmøren ville være midt i blinken!

Bens throw2

Så nå har jeg sydd sammen de to store bitene som var igjen først med elastisk rettsøm og så en gang på hver side av skjøten med en fin dekorsøm!

Etter å ha jevnet til og rundet av hjørnene sydde jeg også over dem med en falsk overlock.

Det kan jo være greit å vite hva som er opp og ned, – så da tok jeg igjen en dekorsøm og “broderte” en stor B for Benjamin!

B for Benjamin

As earlier mentioned Benjamin’s mamma found this fleece fabric a tad too busy for clothes, – but the modified suit with a wee gatsby cap was approved! She said she would love a throw for the cutest sleepyhead around so now I have made him one.

I had two large remnants that I now have sewn together with stretchy straight stitches and some ditto decorative ones. I added yet another one all around the curved edges I had made and finally the Pièce de résistance: an embroidered B for Benjamin..

Ok, – not really! Just another decorative seam in the shape of a B!

Ben asleep

Benjamin Michael sover etter en lang dag…

Benjamin Michael asleep after hours of outdoor activity!

5 kommentarer:

lillepooh sa...

Godt koseteppe til en aldeles nyyydelig liten gutt... Kjenner godt igjen den stilen på avslapping... hehe...

Eva Mari sa...

Ja, - dette er et bilde fra påska, og det er tatt etter timer ute i akebakken baki hagen vår.
Morfars recliner har så "putete sånne på sidene", skjønner du!LOL
Det er slett ikke uvanlig at han døser av etter en lang dag i barnehagen heller, - de er mest ute i "Tusseskogen Familiebarnehage" og har dessuten lavvouke i skogen rett som det er.
Tusen takk for kommentar!
Klem fra meg :D

lillepooh sa...

Det er noe eget med disse skog-barnehagene... :) Heine-Tobias gikk i 1000-meterskogen, og der var de ute hele dagen hver dag, selv midt på vinteren. Og da lærte jaggu ht å sove i løpet av dagen. Det hadde han nemlig nektet frem til da...

Eva Mari sa...

*humre* Blir spennende å se om lillebror følger i storebrors fotspor... ;)

Det er et kjempebra tilbud i den barnehagen, ja! Frisk luft i massevis, - men også baking og forming mm innendørs, - og tom har de hatt to sydenturer: leker at hele gjengen tar fly til varmere strøk, servering ombord og solbriller og greier! :D

Klem fra meg :)

lillepooh sa...

:knegg:

Sydentur med barnehagen ja... Herlig!